Om os

Om Bagtrappen

Vi vil gerne byde dig velkommen til Danmarks nye store tøjoutlet. Hos os finder du tøj i høj kvalitet til lave priser, for vi mener ikke at man kan bedømme kvalitet på prisen. Vores koncept er at skabe en online platform, der skal være med til at gøre tøjvalget nemt og overskueligt for DIG. På vores hjemmeside finder du nogle af nordens største designere, og tøj der er inspireret af den nyeste mode. BagTrappens vision er at blive Danmarks førende tøjoutlet, hvor du som kunde er i fokus - med modebevidste trends, samt udvikling af vores sortiment, så der tøj for en hver smag på vores hjemmeside.

Vi har hos BagTrappen over 20 års erfaring inden for salg af tøj, og har skabt en forståelse for, hvilken mode det er danskerne gerne vil have. Vores fundamentale forståelse for den nordiske tøjmode er vokset gennem årene, og ved siden af det er der skabt et stort netværk til nogle af de største leverandører i tøjbranchen.

Koncept

Hos BagTrappen opkøber vi tøj hos store tøjkæder og butikker, hvor man finder den nyeste mode. Dette tøj som førhen kun en del af Danmark kunne købe, har vi til sinde at gøre til en vare, som alle har råd til at købe. Vi ønsker at fjerne tanken omkring at prisen bestemmer kvaliteten, og det gør vi ved at opkøbe den nyeste mode ude hos de store kæder, og presser prisen helt i bund, så vi dermed kan være med til at skabe den bedste oplevelse for kunderne. Hos os finder du tøj, som du kan finde i de store tøjbutikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg osv...

Sortiment

Gennem det seneste år, har vi hos BagTrappen knoklet for at kunne skabe Danmarks nye tøjoutlet, hvor pris ikke er lig med kvalitet. Vi har købt store partier hjem af kvalitetsbevidste produkter, og vores varelager bugner af produkter som Performance pants, t-shirts, Performance jeans, kjoler og mange flere kategorier.

Vi sørger for hele tiden af opdatere vores sortiment, så du altid kan finde den nyeste mode og de fedeste trends på vores hjemmeside. Vi har dygtige folk med meget erfaring indenfor modeverdenen, som sidder og indkøber vores varer, så du altid kan finde det, du lige præcis står og mangler.

Når vi opdaterer vores varekatalog ofte, vil vil også gerne opdatere dig, når vi får nogle nyheder hjem, som passer til dig - dette bliver gjort ved, at vi sender dig nyhedsbreve, hvor vi også ønsker at holde dig opdateret på fede tilbud og særdeles gode priser.

Vores Platform

Hos BagTrappen har vi prøvet at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde. Vi har udviklet og skabt en hjemmeside, der er brugervenlig samt overskuelig for brugeren. Vi har sat stor fokus på de enkelte produkter, og skabt et stort katalog af tøj, hvor vi viser den nyeste mode.

Vi vil gerne skabe en følelse af at alle skal kunne handle hos os, for det er netop det som alle kan. Vi har derfor lavet vores hjemmeside i et design, som følger med tiden trends, og der guider dig gennem en fantastisk købsoplevelse.

Du kan via vores menuer finde lige præcis det du søger, hvor du efterfølgende vil blive ført direkte ind på den produktkategori som ønsket. Udover produktkategorier, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få tilsendt nyheder, rabatter og finde gode tilbud på alle dine yndlingsvare.

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående din ordre, levering og retur. Vi har udviklet vores kundeservice sådan, at du som kunde får den bedste oplevelse.

Vi har hos BagTrappen sørget for at have ambitiøse medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe netop dig, hvis du har brug for det. Vi går op i kundens oplevelse og velfærd, og derfor ønsker vi at skabe tryghed blandt vores kunder med komfortable medarbejdere.

Mail: info@bagtrappen.dk

Klik her